Hej Verden!

Ikke kategoriseret maj 02, 2016 1 Comment

Velkommen til min blog. Her kan du få et indblink af hvad der sker i mit firma samt i mit privatliv. Jeg har valgt at lave en blog for at inspirere folk, og vise at det er okay at lave fejl og verdenen ikke skal være så perfekt. Det er så deprimerende at læse om den perfekte husmor som laver sund aftensmad hver dag og endda har tid til at bage sit eget brød…. BULLSHIT siger jeg bare. Ingen er perfekte og jeg skal gerne være den første til at anerkende jeg ikke er perfekt, men hey jeg er original og ikke en kopi. Du skal følge mig, hvis du ønsker at få et indblik i hvordan det er at være business woman og samtidig være mor til 3 skønne lopper. Der sker små og store ting i vores hverdag og intet enme er for lille til at blive skrevet om. Denne blog er ikke for sarte sjæle, men jeg lover dig den bliver underholdende :-)

Tak fordi du læser med

Knus Mia

mia

One Comments

  1. Hej, dette er en kommentar.
    For at slette en kommentar logger du blot ind og læser indlæggets kommentarer. Der har du mulighed for at redigere eller slette dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *